onsdag 30 januari 2013

Tisdag 29 januari. Regionstyrelsemöte.


Inledde dagen med att gå igenom alla handlingar inför kvällens regionstyrelsemöte. En hel del att hålla reda på och med mängden handlingar ökar givetvis kravet att var mycket väl förberedd och påläst i alla ärenden.
Mitt på dagen hinner jag med en tur till Kungsängen följ av ett lunchmöte i söderort.

Dagens regionstyrelsemöte var både långt och intensivt. På dagordningen regionens bildningsplan som efter några justeringar fastställdes. Genomgång av hur det fram tills nu gått med årets hyresförhandlingar. Styrelsen ansåg att förhandlingarna så här lång genomförts på ett bra sätt och att resultatet jämfört med resten av landet är mycket bra.
Regionchefen Arne Nilsson rapporterade om ekonomin, kommande årsmöte i ABF, kommande arbetsformer och del annat. Vi beslutade också om en familjedag i Tantolunden mer information om den dagen kommer senare i vår.
Det beslutades om stöd till lägerverksamhet tillsammans med Scouterna och arbetsformer på kommande vårfullmäktige. Det finns trettiofem motioner till vårens fullmäktigemöte och styrelsen diskuterade igenom alla motioner ordentligt och tog inriktningsbeslut om hur vi skall rekommendera fullmäktige att besluta.
En preliminär fördelning av motionerna på styrelsens ledamöter gjordes också.
Vi höll ett ganska högt tempo under mötet men trots det drog mötet ut på tiden och jag var hemma ganska sent.
Väl hemkommen blev det lite mat före jag släckte strax före klockan 01.00 för några timmars sömn.

Inga kommentarer: