måndag 12 januari 2015

Måndag 12 januari. Ny förhandlingschef. "Stockholmsmodellen. Snö!

Fastighetsägarna i Stockholm har rekryterat Mikael de Faire för att leda förhandlingarna. Läs mer i tidningen Fastighetsnytt. Mikael har under många år varit anställd på Stockholmshem som vice Vd och då jobbat mycket med förhandlingsarbetet.

En tanke som osökt infinner sig är om Mikaels gedigna kunskaper rörande systematiserad hyressättning kommer att komma till nytta eftersom det säkerligen blev en kunskapslucka när den under många år i frågan engagerade Tore Ljungqvist slutade på Fastighetsägarföreningen i Sthlm. Här finns Fastighetsägarnas pressmeddelande.

Det ryktas på stan att Hyresgästföreningen och Fastighetsägarna i Stockholm har återupptagit samtalen rörande systematiserad hyressättning och den så kallade Stockholmsmodellen. Det arbetet avbröts för några år sedan när inte parterna kunde komma överens om hur det befintliga ramverket skulle fyllas med innehåll.

Victoria Park är ett Fastighetsbolag som är aktivt med att renovera i hyresrätternas miljonprogramsområden. Bolaget spås en ekonomiskt lönsam framtid.Läs mer genom att klicka på länkenSnön är här och jag hoppas att kylan håller i sig så att det får fortsätta vara vintervackert ute. Hellre snö och lagom kyla än snöblask, regn och mörker.

Inga kommentarer: