söndag 8 september 2013

Söndag 8 september. Verksamhetsplanering. Båttur. Fikafrämmande.

Gårdagens verksamhetsplanering fortsatte idag för regionstyrelsen, ledningsgruppen och föreningsordförandena i Stockholmsregionen. Vi andra som deltog igår får lita till att allt gott som kom fram igår förvaltades väl under dagens planering.
Strax efter lunch fick vi besök av några kompisar. Alltid lika trevligt att få prata framtidsfrågor och lite ditt och datt under gemytliga former. 
Avslutade dagen med en båttur på bland annat Jungfrufjärden. 
 
Vackert, soligt, varmt och nästan vindstilla det gäller att utnyttja dessa fantastiska sensommardagar. 
Även i skärgården pågår nyproduktion av bostäder

Hört på stan.
- Det ryktas att Hyresgästföreningen i Vällingby har ett nära samarbete med organisationen Megafonen. En utveckling som säkert kan komma att bidra till mer spännande verksamhet.
- I Järfalla bedrivs ett ganska intensivt arbete med att förhindra ombildningar av hyresrätter till bostadsrätter. Återstår att se om arbetet blir så framgångsrikt som vi alla hoppas på.
- På Tyresö har omvandlingen av hyresrätter som ägs av Tyresös allmännyttiga bostadsbolag TYBO:s troligen inte gått helt riktigt till. Förhoppningsvis kommer de aktuella hyresrätterna fortsätta att vara hyresrätter.
- Hyresgästföreningen Region Stockholm har sedan någon vecka en ny regionchef Gunilla Thorin som under helgen deltog på verksamhetskonferensen. Gunilla presenterade sig på ett mycket informativt och trevligt sätt under lördagens verksamhetskonferens. Hennes kompetens är stor och erfarenheter i massor lovar gott för regionens hyresgäster.

Inga kommentarer: