tisdag 25 juni 2013

Lördag 22 juni - tisdag 25 juni. Familjeträff, Sigtunahem, Almedalen. Hyresgästföreningen Plus.

I lördags hade vi barn, barnbarn och svärföräldrar på besök. Tursamt nog var vädret strålande soligt och varmt så vi kunde sitta ute. Alltid roligt när så många har möjlighet att samlas och umgås. Grillen var igång, fotbollarna pumpade, spel och leksaker på plats kort sagt alla trivdes.


Har börjat förbereda mig inför Almedalsveckan på Gottland. I går måndag läste jag igenom en mängd inbjudningar till olika seminarier och mingel som kommit via mailen de senaste dagarna. valde ut ett femtontal som verkar väldigt intressanta.

Måndagen inleddes med ett besök hos en tidigare kollega följt av styrelsemöte i Hyresgästföreningen Plus. Hyresgästföreningen Plus verksamhet har utvecklats rejält under under de senaste fem åren. Nya förmåner med för våra medlemmar unika lösningar har varit väldigt populära hos medlemmarna och biobiljetter samt böcker är några av de erbjudanden med medlemsrabatter som utnyttjas mycket av Hyresgäsrföreningens medlemmar.

Sigtunahem har liksom många andra bolag ett upprustningsbehov av stora delar av bostadsbeståndet. I går var vi några stycken som besökte bolaget och fick en väldigt informativ information om hur de arbetar med upprustningar, hyresgästinflytade, olika nivåer samt finansieringen. Vi fick en hel del tankar och funderingar med oss hem.

Inga kommentarer: