måndag 20 maj 2013

Måndag 20 maj. Svenska Dagbladet. Nynäshamn. Husby.

I dagens nummer av Svenska Dagbladet är det en artikel om bostadsförmedlingen och att räknar med att i år få färre lägenheter att förmedla än förra året. Här är en länk till artikeln i Svenska Dagbladet

Hyresgästerna i Nynäshamn kan få kraftigt höjda kostnader för uppvärmingen av sina hyreslägenheter beroende på önskemål om kraftiga taxehöjningar från fjärrvärmelevarantören Värmevärden. Läs mer i Tidningen Hem och Hyra

I Husby har det under gårdagskvällen och natten till idag måndag varit tumult på olika håll. Bilar har satts i brand och poliser har skadats i samandrabbningar med ungdomar som bor på Järvafältet. Otroligt tråkig utveckling men som måste tas med stort allvar av ansvariga politiker men också boende i området.
Jag vet att det finns massor med goda krafter som vill hjälpa till att utveckla området och bidra till att det skapas lugn och trygghet i Husby. Alla människor har rätt till trygghet i sitt boende. Alla människor skall kunna röra sig i sina bostadsområden utan att känna sig otrygga.

Idag måndag har jag njutit av det vackra vädret samtidigt som båten blivit klar för sjösättning. Under eftermiddagen hämtade jag en en bil i Globen som varit på rekonditionering åt en nära släkting. Bilen ser helt ny ut och är som ny invändigt. Fantastiskt bra jobbat av rekonditioneringsfirman. Bilen har stått oanvänd i ett garage de senaste fem åren så den var skapligt dammig och luktade instäng och lite sunkigt nu är den som ny.

Inga kommentarer: