onsdag 20 februari 2013

Onsdag 20 februari. Mp. Förbundsstyrelsen. Väktaren.

I dag träffade vi dvs regionchefen Arne Nilsson, en av våra jurister och undertecknad Miljöpartiet i Stockholm. Intresset för vårt arbete och våra erfarenheter var stort. Samtalet rörde hela spektrat från bra till dåliga fastighetägare såväl privat som allmännytta. Underhåll förvaltning och hyressättning.

Dagens förbundsstyrelsemöte hade en hel del punkter på dagordningen. Organisationsfrågor, investeringar, utvecklingsfrågor, juridik och bostadspolitik var några av punkterna.

Under kvällen är jag ordförande på ett välbesökt årsmöte i Lokala Hyresgästföreningen Väktaren på Kungsholmen. Ordförande Steffan hade förberett mötet mycket väl så allt löpte på utan gnissel. Hyresgästerna på mötet var engagerade och hade en hel del att säga om planerna på en ny galleria i kvarteret. En del synpunkter kom rörande de olika fastighetsägarna i kvarteret.
Ansvarig verksamhetsutvecklare Johan från regionkontoret lovade att hjälpa till med det lokala arbetet vilket uppskattades av hyresgästerna.
Fick med mig en fin bukett med tulpaner hem till Ewa som får låna ut mig varenda kväll. Hustru Ewa blev väldigt glad över både tanken och blommorna.

Inga kommentarer: