tisdag 11 december 2012

Tisdag 11 december. Direktiv till bostadsbolagen. Radio Sthlm. Bromma Ekerö.

Chefen för Familjebostäder i Stockholm bekräftade idag i en radiointervju att de kommunala allmännyttiga bostadsbolagen anser sig ha mer gemensamt med de privata fastighetsägarna i Stockholm och därför finner det naturligt att vara med i de privata fastighetsägarnas bransch organisation istället för SABO som organiserar de allmännyttiga bostadsbolagen i Sverige. Dessutom säger rycktet att de kommunala allmännyttiga bostadsbolagen skall samverka i hyresförhandlingarna kommande år med de privata fastighetsägarna via sitt medlemskap i fastighetsägarna.
Lyssna mer i programmet efter femton där även jag medverkar i inslaget börjar ca nio minuter in i programmet klicka på Radioinslag om hyror.

Styrelsen för Hyresgästföreningen Bromma-Ekerö hade under kvällen styrelsemöte. Ett trivsamt styrelsemöte med hyresgästfrågor i fokus. En hel del resonemang om hur de på bästa sätt skall kunna stötta de lokala föreningarna på olika sätt. Kvällen avslutades med en gemensam måltid på en närliggande matservering.

Inga kommentarer: