fredag 4 november 2011

Torsdag 4 november. Ledarskap. Inflytande. Stadsholmen.

Idag har jag pratat ledarskap inflytande ansvar och roller med fler olika personer alla i ledarposition. En sak är klar ledarskap kan utövas på olika sätt en del kan upplevas som aktoritära andra som mer otydliga. Vissa förväntar sig att det tydligt ledarskap medför att ledaren pekar med hela handen andra är mer resultatinriktade. Gemensamt för ett gott ledarskap är att det finns ett krav på att alltid försöka lyfta medarbetare och att prata till inte om. I Hyresgästföreningen har vi kommit lång när det gäller att utveckla ledarskapet nu gäller det att forsätta på den inslahna vägen/kursen.
Stadsholmen har presenterat sin hyreskrav inför kommande förhanlingar.
Läs mer i Fastighetsnytt: http://www.fastighetsnytt.se/Page116.aspx?newsid=3592


Stadsholmen yrkar på 6,5 procent i hyreshöjning
Hyresgästföreningen region Stockholm - 2011-11-03 06:05
Inför förhandlingarna om 2012 års hyror har Stadsholmen ett yrkande om en hyreshöjning på 6,5 procent. Hyresgästföreningen region Stockholm tillbakavisar kravet. – Det är häpnadsväckande att Stadsholmen nu är villigt att ge upp sin roll som självständig förhandlingspart och infoga sig i de privata fastighetsägarnas led, säger Terje Gunnarson, ordförande Hyresgästföreningen region Stockholm.
Hyresgästernas pengar finansierar kommunala verksamheter
Hyresgästföreningen region Stockholm - 2011-11-03 06:00
Länsstyrelsen bedömer att flera allmännyttiga bostadsbolag i Stockholmsregionen har gjort för stora utdelningar till sina ägare under 2010. För Svenska bostäder handlar det om 121 miljoner kronor. – I klartext betyder det att hyresgästernas pengar används till andra skattefinansierade verksamheter, säger Terje Gunnarson, ordförande Hyresgästföreningen region Stockholm



i har också skicka ut ett pressmeddelande:

Inga kommentarer: