onsdag 31 augusti 2011

Tisdag 30 augusti. Regionordförande träff. Regionstyrelsemöte.

Att få träffa andra regionordförande är både trevligt och givande. Idag möttes vi på förbundskontoret och resonerade. På dagordningen givetvis en rapport från varje region följt av en del bostadspolitiska resonemang.
Kommade verksamhetskonferans då vi får besök av olika politiker var en given punkt på dagordningen. Det riksgemensamma dokumentet för verksamhetsplanering reviderades under gårdagens förbunds styrelsemöte utifrån att vi ville ha ett ännu skarpare dokument. Ändringarna mottogs med glädje och kommer förhoppningsvis bidra till att resonemangen blir men spänstiga och utvecklande.

Kvällens regionstyrelsemöte hade en diger dagordning. Bland mycket annat förhandlingsriktlinjer, förhandlingsläget, ny förhandlingsledare Martin Hofverberg gentemot Familjebostäder, kommande verksamhetskonferens, förhandlingsupptakt, regionstyrelsen/ledningsgruppens verksamhetskonferens. Regionchefen rapporterade om olika verksamheter som vi deltagit i eller genomfört själva.

Stockholmsmodellen och den presentation av den genomförda konsekvensanalysen hade vi en hel del resonemang om. Vi var alla eniga om att den kunde utvecklas ytterligare och det uppdraget fick förhandlingsgruppen.
I övrigt blev det resonemang och samtal rörande olika verksamheter före vi skiljdes år strax före 21:45

Inga kommentarer: