tisdag 8 mars 2011

Tisdag 8 mars. Ledningskonferens. Årsmöte på Lidingö.

Ledningskonferensen fortsatte idag. Vi fick lyssna till ett mycket intressant föredrag av Johan von Essen om ideellt engagemang. Vi var många som fick en hel del att fundera över och ta med oss in i framtiden.

Det följdes av ett längre arbetspass om nuvarande och kommande års verksamhet. Eftermiddagen ägnade vi åt resonemang hur och vad vi skall prioritera i vår verksamhet.

Efter avslutad konferens åkte jag hem med väskan för att direkt åka vidare till Lidingö. Klockan 18.30 startade årsmötet i Hyresgästföreningen Lidingö. Ett välbesökt möte som inleddes med att P-O Brogren pratade om ombildningar, dåliga hyresvärdar och inflytandefrågor. Jag höll ett anförande om hyresförhandlingar, nya lagstiftningen, upprustning/ombyggnad och bostadspolitik.
Efter en paus med fika och tilltugg startade de stadgebundna årsmötesförhandlingarna. Möte löpte på och Camilla valdes om som ordförande för föreningen. Efter mötet hann vi med en frågestund och avtackning.
Väl hemma packade jag upp väskan och åt middag. Gott med vanligt käk efter resturangmat. Skriver blogg och svarar på mail när det är klart blir det soffhörnan och lite snack med snyggot Ewa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läs det här:
http://www.newsmill.se/artikel/2011/03/07/hyresg-stf-reningens-vergrepp-mot-skottet-2-r-ett-demokratiproblem

STOPPA HYRESGÄSTFÖRENINGENS ÖVERGREPP!!

Inger Persson sa...

Tänk att det är så svårt att stå för sin åsikt med namn! Varken åsikt eller angrepp går att ta på allvar.