torsdag 4 februari 2010

Onsdag 3 februari Ordförandemöte. Arbetsutskott. Syd-Ost. Verdandi.

Landets alla Regionordförande träffades idag på Förbundskontoret för utbyte av erfarenheter samtidigts om vi fick en hel del information. På agendan fanns information av Barbro rörande bostadspolitiska läget, Kåre Andersson informerade om förbundsstämman i juni, valberedningen som jobbar på inför stämman informerade om sitt arbete, de efterlyste fler nomineringar till förbundsstyrelsen. Karin Hagman informerade om den kommande kampanjen och upplägget en helt fantastiskt väl och bra förberedd kampanj.



Nu är det upp till alla i Hyresgästföreningen om vi skall sätta Bygg om Bygg nytt på agendan hos alla politiker personligen är jag övertygad om att vi kommer lyckas.


Jag fick också veta att två ledamöter i Förbundsstyrelsen bestämt sig för att sluta nämligen Sven Carlsson från Göteborg (Västra Sverige) och Lillemor Göransson från Sundsvall (Norrland) om jagblir omvald och det hoppas jag så kommer jag sakna både Sven o Lillemor som styrelsekamrater och bådas klokskap.

Sven ibland annat stadgegruppen och Lillemor i HGF +.


Under sena eftermiddagen träffades regionstyrelsens arbetsutskott. Vi hade ett raskt och konstruktivt möte. Dagordning för kommande regionstyrelsemöte, förbundsstämman och vår delegation som skall dit var några av frågorna.


Klockan sex hade vi ett möte Marina Fredriksson och undertecknad med organisationen Verdandi föreningsstyrelsen på Järva. Ett inte helt okomplicerad möte med många olika ingångar och funderingar. Det var helt uppenbart att samtal över gränserna skulle kunna hjälpa till med att lösa ett par centrala problem.

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis Tivolit 2!
Det gjorde ni bra!