fredag 11 september 2009

Fredag 11 september. Stockholmsmodellen. Inbjudan till seminarier. Ätten 1.

Nu är datum och plats för höstens större möte klara.
Ordförandekonferens 17-18 oktoberKonferensen börjar lördag den 17 oktober med att samtliga AU och ordförande för Hyresgästföreningar inom regionen träffas tillsammans med regionstyrelsen och ledningsgruppen på Citykonferenser-Ingenjörshuset på Malmskillnadsgatan.
Vid 17 tiden åker ordförande, regionstyrelsen och ledningsgruppen till Djurönäset och fortsätter konferensen som beräknas avslutas vid 15-tiden på söndag.
Fullmäktigemöte 21 november. Höstens fullmäktigemöte är lördag den 21 november. Plats; Parken Event och konferens, Rosenlundsgatan 34-36 i Stockholm.
Regionens stora förhandlingsupptakt äger rum söndagen 27 september. Inbjudna är ordinarie ledamöter i alla Allmännyttiga delegationer, ledamöterna i den stora privata delegationen, regionstyrelsens förhandlingsgrupp samt förhandlingsansvarig personal. Vi träffas på på Clarion Hotel Sign.

Kommande måndag är det möte med Hyreskommitén i Stockholm. På dagordningen Stockholmsmodellen och hur det gemensamma arbetet skall fortsätta. Vårt eget arbete med Stockholmsmodellen kommer att ske inom ramarna för förhandlingsarbetet. En hel del handlingar att läsa igenom. Det gäller att friska upp minnet och kunskaperna om Stockholmsmodellen.

Jag tackar ja till två olika seminarieinbjudningar. Ett handlar om upprustning och det andra om inflytande. Spännade båda två nu gäller det att börja funder på vad jag skall lägga tonvikten på i mitt anförande.

Regionens juridiska enhet har granskat handlingar rörande en ombildning i Östberga Ätten 1. Tydligen är det rörigt i protokoll och annat så till den mildagrad att våra jurister anser att vi skall dra ärendet till Tingsrätten vilket vi givetvis gör då.

Under dagen har jag ett samtal med vår förbundsorförande om en lite knepig frågeställning. Det är en trygghet att ha en förbundsorförande att bolla knepigheter med. Tack för hjälpen! När arbetsdagen är slut träffar jag Ewa på en resturang där vi äter och pratar om allt möjligt. Vi bestämmer oss för att i morgon skall jag vara helt ledig och ta en tur med båten till Vaxholm.
Jag kommer nog att prata lite jobb i telefon under morgondagen med en journalist och skribent som åker iväg till Frankrike i morgon kväll. Vi har några frågeställningar att klara ut före hon flyger iväg.

Inga kommentarer: