söndag 23 augusti 2009

Hur Du kan jobba för att bevara hyresrätten från ombildning. Hyreskontrakt. Båttur.

Hyresgästföreningen genomför fler kurser/utbildningar rörande hyresrättens bevarande det finns ännu några platser kvar den 10 september. Om du är intresserad hör av dig bildningsenheten på regionkontoret och Annelie Stevendal telefon 50 70 60 00.

Bråk i bostadsområdet Rosengård där hyresgästerna i media berättar att de inte vill ha besök av folk som stökar och bökar "vi vill ha lugn och ro". Läs mer i aftonbladet klicka på länken: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5680855.ab


Imorgon skall ett av bonusbarnen för första gången i sitt 21 åriga liv skriva på ett hyrskontrakt på en lägenhet. En eller annan förmaning på vägen har han fått men det gäller att låta ungdomen bli vuxen och klara sig själv utan att man lägger sig i. Hoppas allt går vägen och att båda parter blir nöjda.


Idag har jag varit på sjön med hustru och "barnbarn". Vacker varmt och rogivande. Vi tuffade runt i knappt styrfart men en ovanligt ung rorsman som tog uppdraget med stort allvar. Det känns att sommaren börjar närma sig slutet luften var varm men klar och sikten typiskt höstig glasklar även på lång hål inget sol eller värmedis.

Inga kommentarer: