fredag 19 december 2014

Fredag 19 december. Tydlighet, lojalitet, öppenhet, transparent. Daniel Suhonen.

De pågår på många håll debatter och resonemang om vad är ledarskap och vad är goda egenskaper hos ledare. Hur skapas tydlighet, lojalitet, öppenhet i organisationer och rörelser samtidigt som de skall vara transparenta och öppet kommunikativa.
Som ett bidrag till den debatten och viljan att forma framtiden i ett medvetet förändringsarbete kommer en serie seminarier med intressanta föreläsare och debattörer anordnas på olika ställen i Stockholm Stad och län.
Serien inleds med den kända debattören och författare av Boken om Håkan Juholt "Partiledaren som klev in i kylan" Daniel Suhonen.

Mer information kommer när programmet är klart men jag kan avslöja att platsen för det första seminariet blir i södra länsdelen.

Jul och ledighet närmar sig men ännu finns det en del att göra. De senaste dagarna har varit fyllda av diverse möten och rapportskrivande samtidigt som jag drar på en envis hosta som inte vill gå över.

Morgondagen kommer vara fylld av julklappsinköp enligt en ganska utförlig önskelista med många namn på. Kommer bli spännande att se om Ewa och jag klarar av att bocka av alla önskemål.

Inga kommentarer: