tisdag 19 mars 2013

Tisdag 19 mars. Årsmöte i Upplands-Väsby.

Efter att blivit tvingad att ta det lugnt under måndagen och större delen av tisdagen var jag under kvällen iväg till Upplands-Väsby och var ordförande på föreningens årsmöte.
Ett välbesökt möte med sedvanlig dagordning och väl förberett av föreningsstyrelsen.
Efter en kopp te eller kaffe samt en fralla med ost bänkade sig deltagarna i möteslokalen. Föreningens verksamhetsberättelse var både tydlig och lättläst trots ett rikligt innehåll.
Valberedningen hade på ett föredömligt tydligt sätt skrivt ut sitt förslag till årsmötet så mötesdeltagarna kunde på ett tydligt sätt följa med i valberedningens föredragning. Styrelsen fick lite förnyelse och i förhandlingsdelegationer och förhandlingsråd blev det en hel del omval men också en del nyval.
Mötet avslutades med att PO Brogren informerade om olika händelser i regionen allt från ombildningar till dåliga hyresvärdar,vräkningsärenden och hur vi i många av dessa olika händelser genom olika former av påverkansarbete eller hjälp från våra duktiga medarbetare på medlemsservice/juridiska enheten kan hjälpa medlemmar och hyresgäster att lösa situationerna till det bättre.
Som tack för att jag ledde årsmötet fick jag med mig en fantastiskt fin blomsterbukett hem till Ewa.

Inga kommentarer: