fredag 9 november 2012

Fredag 9 november. Tack alla som frågat. Folkrörelsetankar.

Tack alla som mailat, skickat sms, ring och frågat varför jag inte bloggar några dagar. Det har varit väldigt körigt de senaste dagarna med en hel del att tänka på och många möte med medlemmar, förtroendevalda och personal.
Bytet av regionchef har givetvis inte passerat spårlöst förbi utan har givetvis medfört en del pyssel.
Jag har också funderat en hel del över hur en så stor och kraftfull folkrörelse som Hyresgästföreningen på bästa sätt kan jobba tillsammans för att nå optimalt resultat för alla uppdragsgivare medlemmarna och hyresgästerna.
Det finns många viljor och många åsikter att samla ihop för att tillsammans nå gemensamt uppsatta mål. Det finns så oerhört många som på ett mycket osjälviskt sätt bidrar allt vad de kan och orkar personal förtroendevalda medlemmar hyresgäster totalt många tusentals som är engagerade för att trygga och utveckla hyresrättens framtid.
Att få leda vara ordförande för en sådan organisation och folkrörelse som Hyresgästföreningen i Region Stockholm är ett fantastiskt fint och ansvarsfullt uppdrag. Ett uppdrag vars framgång givetvis är beroende av att alla inblandade vill och bidrar till vår framgång att alla vill samarbeta med hyresgästnyttan i fokus.

Givetvis går det inte att undvika en viss tröghet ibland. För en tid sedan kom jag i kontakt med en skrivelse som handlade om samarbete inom och utom organisationen. En skrivelse som visade att vi har en bit kvar men tack och lov bara en liten bit kvar tills vi blir den absolut skarpaste. mest kompetenta och framgångsrika företrädare för hyresgästerna. Tillsammans övervinner vi alla hinder.

Inga kommentarer: