måndag 17 september 2012

Måndag 17 september. Ansvar o roller. Förbundsstyrelsemöte. Privata förhandlingsdelegationen.

Ansvar roller och ledning är viktiga frågor som med jämna mellanrum behöver luftas och luftas i olika sammanhang. Att ha en tydlig gräns för olika uppdrag är givetvis bra men det gäller att aldrig glömma att vi har ett gemensamt ansvar för att göra det optimala för de vi företräder hyresgästerna.
Det är viktigt att vi alla såväl valda som betalda  med jämna mellanrum viktar det vi gör genemot medlemsnyttan.

Dagens förbundsstyrelsemöte hade som vanligt många viktiga punkter på dagordningen. Ekonomi, bostadspolitik, enkäter, förhandlingar och en hel del annat. Som vanligt ett kreativt möte med framåtsyftande tänk.

Under sena eftermiddagen hinner jag med ett möte på stan med en förtroendevald i en annan medlemsstyrd organisation. För mig är det viktigt att med jämna mellanrum utbyta tankar med olika organisationers företrädare.
Nätverk med andra samhällsaktörer är viktigt för vår egen utveckling men också möjligheten att dela med sig av våra erfarenheter och vår syn på framtiden.

Kvällens möte med privata förhandlingdelegtionen var givande. Fick en hel del matnyttigt med mig och fick tillfälle att dela med mig av vad som just nu pågår i olika samtal rörande vårt kommande förhandlingsarbete.

Avslutar arbetsdagen runt kvart över åtta och drar mot hemmet för att avsluta dagen med att svara på en del mail och skriva bloggen.

Inga kommentarer: