torsdag 17 september 2009

Rop på hjälp från Kastanjegården i Dalen!

Nedanstående har skickat via maillistor.
Jag hoppas att ansvariga tjänstemän och politiker tar sitt ansvar och slår stopp på ombildningstokerierna.

" Vi behöver medborgarvittnen!Därför ställ upp och kom till Kastanjegården ikväll.Kom helst kl 19.00. Stämman börjar kl 20.30
Efter att mötet hade ajournerats stod ja-sidan och skrek mot LH-styrelsen att de är en minoritet som förstör för alla andra. "Hur känns det?" fick de höra.De har nu gått ut med att återkallelserna var förfalskade.En ja-sägare skrek till en i LH styrelsen att han skulle birnna i helvetet. Hon var också mycket nära att klippa till en av nej-sägarna som har tagit in återkallelser.
Nej-sidan på Kastanjegården är mycket tacksamma om några kan komma. Igår kändes det väldigt obehagligt och jag skulle känna mig mycket tryggare om det finns folk som kan vittna om de börjar skrika, eller ringa polisen om det behövs.

Yttrligare mailexempel
"En liten rättelse bara:
Grannen skrek inte "du ska brinna i helvetet" och det andra till en styrelsemedlem. Det var till en vanlig hyresgäst (som är medlem i Hyresgästföreningen) som på eget bevåg har hjälpt oss att samla återkallelser. Det var samma kvinna hon nästan slog till.
Samma som skrek uttalade också något slags hot eller liknande mot en annan person, men jag vet inte säkert vad.
De anklagar oss för lögner hela tiden, så det är viktigt attni får korrekt information".

1 kommentar:

Johan Johanson / Rädda Linjalen sa...

...och enligt Joakim Larsson i Stadshuset går allt helt korrekt och demokratiskt till.

Det måste vara omöjligt för den som inte själv varit med om saken att begripa hur skrämmande odemokratiskt väldigt många ombildningar går till. Själv trodde jag ärligt talat inte att det kunde gå till så här, och jag har börjat ifrågasätta begreppet "rätts-stat" när det gäler Sverige.

Politikerna måste agera, och man måste göra det NU!

...om man vill vill ha något som helst anseende kvar hos alla oss tiotusentals människor som drabbats av ombildningshysterin!