tisdag 13 november 2012

Måndag 13 november - tisdagen 14 november. Nynäshamn. Telefonmötet. Soffpotatis.

Mången och tisdagen har gått i vilans tecken. Har ont i ryggen och försöker få tiden att gå halvslöande i soffhörnan. 
Tack och lov fungerar mailen och telefonen så kontakt med omvärlden saknas inte. Med det är långsamt grymt långsamt att inte kunna röra mig som jag brukar.
Har dessvärre fått ställa in några möten men samtidigt haft möjlighet att delta i ett par planeringsmöten under dagen via telefon.

Passat på att läsa mängder med tidningsartiklar som berör hyresrätten och/eller bostadspolitik. Det känns som att många tycker att bostadsfrågan är en av de absolut viktigaste samhällsfrågorna tråkigt att inte alla politiker sätter bostadsfrågan högst eller väldigt högt på dagordningen.
I Nynäshamn har det kommunala bostadsbolagets Vd socialdemokraten Gunnar Karlsson bekräftat att man kommer ha ett extra styrelsemöte då styrelsen kommer ta ett beslut att sälja delar av Nynäshamnsbostäders hyresfastigheter. Tråkigt väldigt tråkigt dessutom påstås det ske för att bolaget behöver pengar. Ännu konstigare är det då att man delar ut 1.900.000 kronor till kommunkassan.

Vid tillfällen som det här med ont i ryggen och orörlig blir jag påmind om hur fantastisk hyresrätten är för i vilket annat boende kam man ta hissen till markplanet
gå ut genom porten och sedan ha närbutiken inom tiometers promenad. Att fördriva tiden med att tröstäta chips och glass är inte fel!

Inga kommentarer: